Във Великобритания - вълна от съпричастност към принцесата на Уелс, след

...
Във Великобритания - вълна от съпричастност към принцесата на Уелс, след
Коментари Харесай

Признанието на Кейт, което сложи край на спекулациите

Във Англия - вълна от съпричастност към принцесата на Уелс, след като през вчерашния ден Катрин в персонално видео заяви, че се бори с онкологично заболяване. Така, брачната половинка на принц Уилям освен постави завършек на спекулациите към здравословното си положение, само че и подсети, че преди да се трансформира в най-бляскавата жена на Острова, тя беше просто Кейт Мидълтън - щерка на заможно семейство, без кралски генезис. И точно това британците обикнаха в нея.
Прочетете още
" Катрин си е направила пластична интервенция ", " Уилям чака дете от друга жена ", " От Двореца не споделят истината " - единствено дребна част от заглавията в английската преса през миналите седмици. През януари от двореца Кенсингтън оповестиха, че принцесата на Уелс Катрин ще се подложи на планувана интервенция и няма да има обществени изяви най-малко до Великден.

Информационният вакуум, който последва, роди значително спекулации. В опит да потушат напрежението, от кралското семейство разпространиха фотография на Катрин с трите ѝ деца. Което обаче роди нов скандал - фотографията била манипулирана, споделиха международните организации.

А Кейт се извини за неналичието си на умения с стратегиите за обработка на фотоси. Превърнала се в обект на насмешки и от двете страни на Океана и преследвана от папараците, принцесата на Уелс беше подложена на медиен и публичен тормоз. До през вчерашния ден, когато пристигна непредвиденото самопризнание. Облечена с дънки и пуловер, седнала на скамейка и съвсем през сълзи - майката на три деца призна, че се бори с рак.

" Съветът на медицинския ми екип беше да се подложа на превантивна химиотерапия и сега съм на ранен стадий от лекуването. Това, несъмнено, беше разтърсващо и Уилям и аз правехме всичко по силите си, с цел да се оправим в стеснен фамилен кръг за положителното на нашето младо семейство. Както можете да си визиите, би трябвало време. Трябваше да се възстановя от интервенцията, с цел да стартира лекуването. Но най-важното - лиши ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлът и Луи по подобаващ за тях метод и да ги уверим, че всичко с мен ще бъде наред ", показа Кейт, принцеса на Уелс.

" Добре съм ", споделя Кейт и благодари на брачна половинка си Уилям, че е до нея. " Гордея се с моята обичана снаха ", споделя крал Чарлз III в публикувано от Бъкингамския замък обръщение. Британският крал също разруши стандарта като стана първият настоящ монарх, разкрил обществено, че има онкологично заболяване. Подобно на него, Катрин посочи, че задачата ѝ е да даде кураж на всички тези, които са чули страшната диагноза. Послание насочиха и принц Хари и Мегън Маркъл.

Принц Хари и Мегън Маркъл:

" Желаем скорошно възобновяване на Кейт и цялото семейство. Дано да имат опция да преодолеят обстановката умерено и в стеснен фамилен кръг ".

" Заедно ще изкачим и този връх ", написа брат ѝ Джеймс Мидълтън.

Днес заглавията на Острова по нищо не наподобяват на първите страници от преди седмици. " Сега е време най-сетне да намерения за себе си " и " Не си сама " написаха даже от таблоида " Сън ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР